Om

Design dit cover

YenZ.dk

 

Derfor og hvem er vi .......

 

YenZ.dk giver dig covers lavet af kvalitet

I YenZ.dk vil vi levere det skarpeste cover til markedets bedste pris, og vi mener, at det er muligt – sammen trækker vi på mange års erfaring fra hele telebranchen.

”YenZ.dk er din personlige printer” Vi ønsker at være danskernes foretrukne leverandør af covers til smartphones og tablets, fordi vi producerer det bedste produkt til prisen.

Vi ved, at vi kan gøre det. Bag YenZ.dk er vi et hold af 3 iværksættere, med meget blandet alder og baggrund, som tilsammen har stor erfaring inden for tele- og elektronikbranchen. Vi har blandt andet baggrund inden for import og kvalitetskontrol af tilbehør til smartphones og inden for servicering af de UV-printere, som vi printer vores covers med.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor ønsker vi heller ikke at være de billigste på markedet, vi ønsker at være de bedste til en fornuftig pris. Det vigtigste i YenZ.dk er det endelige produkt, og hvis et cover får ridser eller knækker efter to uger, har vi fejlet.

 

YenZ.dk giver dig muligheden for at bestemme selv

Covers til smartphones og tablets er ikke noget nyt, men covers, hvor du selv bestemmer farven, motivet og designet, er nyt. Og hvorfor kun give forbrugerne mulighed for at købe nogle standardcovers, hvor designet er bestemt på forhånd? På baggrund af vores erfaring i telebranchen ved vi, hvor stor en efterspørgsel der er på at få lov til selv at bestemme udseendet på din smartphone.

Et cover er ikke længere kun et praktisk redskab, som beskytter din smartphone mod ridser og slag. Det er også en mulighed for, at du kan skille din smartphone ud. Med et billede af dit idol, familiemonogram eller virksomhedsnavn kan du kende din smartphone fra alle de andres. Det er ikke kun personligt og fedt – det er unikt.

 

YenZ.dk er kommet for at blive

Salget af smartphones er eksploderet i Danmark i løbet af de sidste år, og ifølge FDB Analyse ejer tre ud af fem voksne danskere en smartphone. Derudover ejer hver femte dansker en tablet. Og i takt med, at vi lever i en tid, hvor det er hipt at være anderledes og ”one of a kind” vil behovet for individuelle covers kun vokse. YenZ.dk er ikke et smart trip, der lige er kommet på mode – YenZ.dk er kommet for at blive! Det er bare om at komme i gang.

Start design af dit cover